Nieuws PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
woensdag, 07 februari 2018 17:55

Omstandigheden gewijzigd:

Beste mensen,

Ik verklaar hiermee, dat ik vanuit mijn professie als integraal werkend arts, alle banden verbreek met het oude zorgsysteem. Als nieuwetijds denker zeg ik mijn lidmaatschap op van de Artsenvereniging voor Integrale geneeskunst  (AVIG ) en vraag ik na 35 jaar praktiseren als huisarts/algemeen arts, geen verlenging meer aan van mijn Registratie in het BIG register ( Beroepen In de Gezondheidszorg)

 

Ik voel een grote behoefte om alle banden met het oude systeem van gezondheidsdenken  te verbreken, en heel expliciet te kiezen voor “ Het Nieuwe”, en daar alle ruimte aan te geven.

 

Ik zal vanaf 1 jan 2018 nog wel mijn werk blijven doen puur op persoonlijke titel als Gezondheidscoach in de breedst mogelijke zin van het woord, en mijn specialisatie, zijnde de Homeopathie , daarvoor blijven inzetten.

 

Mijn beslissingen zullen aan het eind van dit jaar tot gevolg hebben, dat mijn interventies niet meer vergoed worden. Omdat ik het jammer zou vinden als iemand om financiele redenen van een ondersteuning door mij zou moeten afzien, kan in overleg korting worden geboden op de consultprijs, dan wel betaling in natura worden overwogen.

 

De consultprijs blijft ongewijzigd:  100 euro voor een vervolgconsult, 125 voor een eerste consult.

 

Ik wil U vragen dit bedrag aan het einde van het consult contant te voldoen.

 

Ellen van der Voort, arts, niet praktiserend (vanaf 1 jan 2018)

Gezondheidscoach 

Laatst aangepast op woensdag, 07 februari 2018 17:57